Mrika
Hallo iedereen! Eergisteren en gisteren waren de verwarmingen stuk maar gelukkig werken ze nu wel want ik had het wel koud en julie?
Aleynað
Hallo vandaag mochten wij met de klas twee keer just dance doen omdat de verwarming stuk was en het koud was. Maar toen kwam een werkman om het te komen maken nu heb ik het warm in de klas. En DANK U MEESTER ERIC VOOR DE CHOCOMELK EN DE KOEK.
Aleyna
Gekke week is echt leuk. Ik heb aan mijn vriendin gezegd dat ik me als indiaan ga verkleden
Juf Arianne
Hartelijk bedankt voor je lief berichtje , Nisa Nur. Ik moet nog veel rusten van de dokter. Wanneer de baby geboren is, kom ik zeker langs . Veel groetjes aan de leerlingen van 5 & 6!
Nisa Nur
jammer dat juf arianne er niet is ze heeft een baby in haar buik en ze was vandaag slecht veel beterschap juf arianne
Seher
Hallo iedereen, En hopelijk is de kerstvakantie heel leuk geweest voor iedereen. Tot morgen!!!!!!!!!!!! Seher,
Seher
Hallo iedereen, Ik weet zeker dat iedereen de school gemist heeft. Maar gelukkig zien we binnen paar dagen onze juffen, meesters... Maar wat ik ook nog zo snel ga zeggen is: GELUKKIG NIEUWJAAR !!!!!!!!!!!!! TOT MAANDAG!!!!!!!!!! SEHER,
aleyna
Iedereen is leuk en lief maar de jongens voetballen veel eigenlijk. Maar jongens mogen ook voetballen. Ik wou dat er ook schommels waren.
aleyna
Alles goed met iedereen? Met mij is alles goed. Ketnet Koekenbak was echt leuk. Wij hadden leuke vormpjes gebruikt voor deze koekjes.
Ayman
Hallo,iedereen ik mis jullie heel erg ik wou dat ik nog daar op school was maar het kon niet .En hoe is het met iedereen op school
<1...6789101112...83>
Wat is je naam?
Schrijf een berichtje!
lW6
Vul je de drie tekens hierboven ook nog even in?