Seher
Hallo iedereen, Ik weet zeker dat iedereen de school gemist heeft. Maar gelukkig zien we binnen paar dagen onze juffen, meesters... Maar wat ik ook nog zo snel ga zeggen is: GELUKKIG NIEUWJAAR !!!!!!!!!!!!! TOT MAANDAG!!!!!!!!!! SEHER,
aleyna
Iedereen is leuk en lief maar de jongens voetballen veel eigenlijk. Maar jongens mogen ook voetballen. Ik wou dat er ook schommels waren.
aleyna
Alles goed met iedereen? Met mij is alles goed. Ketnet Koekenbak was echt leuk. Wij hadden leuke vormpjes gebruikt voor deze koekjes.
Ayman
Hallo,iedereen ik mis jullie heel erg ik wou dat ik nog daar op school was maar het kon niet .En hoe is het met iedereen op school
yagmur
hallo allemaal hoe gaat het
aleyna
inara kijk jij op de zonnebloem website ? hebben jullie van jullie school een website ?
aleyna
ik vindt het leukste op school turnen
Inara
Hallo 4deleerjaar, kennen jullie me nog? Hoe is het op de zonnebloem? Goed? Als je het mij vraagt, is het heel leuk op mijn nieuwe school.
celine
Vandaag was het fotodag en ik ben op de foto geweest. 04 oktober was een heel erg leuke dag, vriendjes en vriendinnetjes. Tot gauw dan maar!
vincent
Hallo, het vierde leerjaar is naar 'wonen op het dak' geweest op 3oktober. Het was heel leuk om samen te werken in groepjes we hebben veel gedaan. Groetjes van Vincent.
<1...567891011...81>
Wat is je naam?
Schrijf een berichtje!
9KC
Vul je de drie tekens hierboven ook nog even in?