Yagmur
Sinksenfoor In Antwerpen: kei leuk! Ga er zeker eens heen! Allemaal de groetjes van Yagmur
Gabriela
De bosklassen waren SUPER LEUK en in Ardennen was het heeeeeeel mooi.Groetjes Gabriela
juf anneleen
Hallo daar in de Ardennen.... Wat leuk is het om foto's te zien van de streek waar ik vaak op vakantie ga. De grotten van Han blijven steeds prachtig om te zien en het dierenpark blijft me ook steeds verbazen.... Vandaag hebben onze kleuters een pracht prestatie neergezet tijdens de musical. Bedankt juffen voor jullie aanmoedigingen vanuit de Ardennen. Tot morgen allemaal. groetjes Juf Anneleen
juf Hilde
Dag iedereen!Zo te zien hebben jullie er al een heel interessante week op zitten. Ik ben benieuwd wat jullie vandaag gaan meemaken.Nog 1 dagje en dan is het alweer gedaan. Ik zal blij zijn dat jullie volgende week weer in de school zijn want het is hier maar stilletjes.Tot volgende week!
Juf Claire en het tweede leerjaar
Dag 4,5 en 6 en juffen! Wij hopen dat jullie een heel fijne tijd hebben daar!Op de foto's zien we veel lachende gezichten. Dat is fijn om te zien. Hopelijk vallen de laatste dagen ook zo goed mee en komen jullie goed en wel terug thuis. Groetjes van ons allen!
Rachida mama van Waaris
Goed en wel aangekomen, lees en zie ik. Het ziet er toch heel gezellig uit. Jullie worden gemist. Waaris; we houden zielsveel van je. Geniet nog van de dagen dat jullie op kamp zijn.
Selma mama van yagmur
Hey hallo iedereen en vermaken jullie jezelf daarzo in de ardennen ik wens voor alle kindjes van het 4 de 5 de en 6 de leerjaar fijne bosklassen toe met de juffrouwen erbij dikke knuffel voor jullie allemaal en yagmur mama mis je nu al heel erg geniet ervan xxx selma
Yagmur
Nog maar vier dagen en we zijn weg joepiieee het wordt zeker maar ook zeker leuk met de juffen
Rojda
Sportdag was leuk
inara
hallo 3de leerjaar hoe gaat het daar ik mis jullie allemaal maar ik heb het naar mijn zin in de sterrekijker
<1...45678910...79>
Wat is je naam?
Schrijf een berichtje!
IFr
Vul je de drie tekens hierboven ook nog even in?