Gemengde Vrije Bassisschool

De Zonnebloem

Van Trierstraat 28 - 2018 Antwerpen

musical haalt de krant - 1 juni 2013

Click to view original image
Onze kleutermusical heeft een plaatsje gekregen in de Gazet van Antwerpen.
Klik maar door: album.gva.be/foto/uw-goed-nieuws-antwerpen-metropool-stad/id575149-kleutermusical-spook-op-sokken.aspx

B naar de Zoo - 31 mei 2013

Click to view original image
Naar jaarlijkse gewoonte gingen de B-kes op (gratis) uitstap naar de Antwerpse Zoo. Juf Hilde had een leerzame en leuke zoektocht voorzien. Ook juf Elke was van de partij om alles prima te begeleiden. Het was de eerste dag sinds lang dat de zon het nog eens won van de wolken. Niets dan blije gezichten dus en weer heel wat bijgeleerd op een keileuke manier.
De foto's spreken voor zich.

Kleutermusical 'spook op sokken' - 30 mei 2013

Click to view original image
Na weken oefenen was het vandaag zover. mama's, papa's en familie aanwezig? Check! Decor, muziek en verlichting? Check! Zenuwen te baas? Check!
En het spektakel kon beginnen. Spoken, vampiers, trollen en heksen dwarrelden over het podium. Er werd knap gedanst, gezongen en vooral geacteerd. Een pluim voor alle kleuterjuffen voor het schrijven, regisseren, begeleiden en opbouwen van deze geweldige griezelmusical. Alle ouders waren enthousiast over het resultaat. Binnenkort de dvd, maar nu kan je alvast nagenieten met de foto's.

Repeteren, repeteren, repeteren ... - 28 mei 2013

Click to view original image
Op school kunnen we de liedjes al allemaal meezingen. Er wordt de laatste dagen dan ook duchtig gerepeteerd. Vandaag de generale voor publiek (de lagere school) en het ziet er naar uit dat ze er klaar voor zijn.
Zie dat u donderdag zeker op tijd bent want we beginnen STIPT om 13.30u uur met de voorstelling.

Vorderingen van de muur- 28 mei 2013

Click to view original image
Elke dag een stukje erbij ...

B op stadswandeling - 24 mei 2013

Click to view original image
Vrijdag waagde B het toch om naar de oude stad te trekken. Na de Scheldekaaien en de Grote Markt werden ze jammer genoeg even verrast op een stortbui. Schuilen was niet evident. Gelukkig konden ze binnen in de kelders van de Pelgrom 's middags hun boterhammetjes opeten. Daarna trokken ze naar boven om samen met een gids de middeleeuwse Poorterswoning te bezoeken. Een echte duik in ons verleden. Verkleumd maar een pak wijzer konden ze daarna terugkeren naar de school.
Je kan ook enkele foto's bekijken.

kangoeroedag - 24 mei 2013

Click to view original image
Vandaag mochten onze kikkers nog eens werken in het 1ste leerjaar. Ook de ouders waren uitgenodigd. Zo konden ze eens zien hoe wij werken in het 1ste leerjaar en ook hoe hun kleuter voorbereid wordt op deze grote stap.
Er werd al duchtig gelezen, met letters gespeeld en gerekend.
Het belooft volgend jaar een tof eerste leerjaar te worden!
Er zijn ook enkele actiefoto's gemaakt (zie fotolink)

start muurschildering - 24 mei 2013

Click to view original image
Vandaag kon Bob Torfs eindelijk beginnen aan de muurschildering. Het natte Belgische weer zorgde voor een week uitstel. Nu maar hopen dat het weer wat stabiel blijft.
Het zal onze speelplaats in elk geval stevig opfleuren.

Voetbaltornooi - 22 mei 2013

Click to view original image
Voor de leerlingen van B en C had juf Elke een echt voetbaltornooi georganiseerd. 's Middags werd er zelfgemaakte pizza gegeten om dan aan het tornooi te beginnen. Het waren ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Elke ploeg bestond uit jongens én meisjes en ook uit kinderen van zowel B als C. Er waren elke match ook steeds 2 scheidsrechters die hun job heel knap gedaan hebben. Uiteindelijk kon er maar één ploeg winnen. Een beetje jammer dat er een paar kinderen niet goed om konden met winst en verlies. Toch een dikke proficiat aan de sportievelingen, de scheidsrechters en uiteraard juf Elke.
De eerste drie ploegen ontvingen ook een schitterende beker.
De foto's en de volledige uitslag kan je op onze fotopagina bekijken.

Winnaars wedstrijd leerlingenraad - 22 mei 2013

Click to view original image
Onze leerlingenraad organiseerde een kleur-, teken- en knutselwedstrijd voor alle kinderen van onze school. Het was spannend tot op het laatste. Maar de winnaars hebben het dubbel en dik verdiend. Je ziet ze op de foto onder hun kunstwerken. Ze mochten dan ook met een leuke prijs naar huis gaan. Bedankt aan de leerlingenraad en proficiat aan de winnaars!
< 1 ... 67 68 69 70 7172 73 74 75 ... 81 >

Nieuwsbrief

Grootte: 225.30 KB
Geplaatst op 25-06-20
Grootte: 174.25 KB
Geplaatst op 27-09-19
Grootte: 136.08 KB
Geplaatst op 23-08-19
Grootte: 86.57 KB
Geplaatst op 16-08-19
Grootte: 86.57 KB
Geplaatst op 16-08-19
Grootte: 1.55 MB
Geplaatst op 12-08-18
Grootte: 768.99 KB
Geplaatst op 12-08-18
Grootte: 618.05 KB
Geplaatst op 12-08-18
Verkeer op school 2015
ihsaan
ik vind het erg jammer dat we zo onze schooljaar moeten sluiten:(
hamza
ik vond het jammer door het covid 19 en ik miste al mijn vrienden maar ik vind het leuk om terug naar school te gaan
Nisrine
heey, Hoe gaat het met jullie? met mij althans goed, Dit zijn echt rare tijden, Ik hoop echt dat jullie het beste uit deze periode halen. Geniet er van, en hopelijk geraakt alles zo snel mogelijk weer normaal :3
Aleyna
Danku wel meester Marc voor de antwoord op mijn vraag. Tot gauw iedereen
Hey Aleyna
Voorlopig weten we nog niet of we op maandag 20 april of op maandag 4 mei 2020 zullen opstarten. Ik hoop echt zo snel mogelijk, maar het moet natuurlijk wel veilig zijn. Ik hou jullie via onze site zeker op de hoogte wanneer ik meer weet. Hou je gezond en hopelijk tot snel. Mr Marc
Samira mama van Ayman en Mohamed
Aan alle juffen en de directeur natuurlijk mega bedankt voor het coole Coronafilmpje. De oogjes van de kinderen lichtten helemaal op bij het zien van hun klasjuf. Vele groeten aan heel het zonnebloemteam en keep it safe.
Aleyna
Hallo iedereen, Gaat alles goed konnen we elkaar nu zien. Hopelijk is alles goed met iedereen ? Het is heel moeilijk om de hele dag thuis te blijven voor iedereen. Maar gelukig krijgen we elke dag opdrachten om van thuis te doen en te genieten. Soms ben je heel blij dat het vakantie is maar bij deze situatie niet hoor. En hopelijk gaat het ook goed met jug elke en juf eline en hun kinderen naruurlijk. Ik wil niet dat deze situatie nog lang duurt (het coronavirus). En hopelijk zien we elkaar weer terug. En ik heb een vraagje aan meester Marc. Kan het ook zijn dat we langer thuis moeten blijven want het nieuws zij van dat wede rest can het jaar thuis moeten blijven dus ik dacht dat het kan zijn. Tot gauw Groetjes Aleyna
intissar
Het is echt jammer dat we geen school meer hebben door het corona virus.Dus we hebben jammer genoeg geen lenterapport
Kythana
ik hoopte dat het corona-virus weg was omdat ik naar school wil gaan
Falone
Heyy! Het is wel een tijdje geleden dat ik in deze school zat. Ik weet niet dat de leerkrachten mij zal herkennen haha. Ik wil wel weten als de school veranderd is of is het nog steeds net hetzelfde als vroeger? En hoe gaat het met de leerkrachten? Daar kom ik wel later achter. Oh ja gelukkig nieuw jaar!! Oh wauw ik zeg het nu pas. Fijn haha! Wat ik wou zeggen is dat ik de school heb gemist en ik wens al de kinderen daar een succes en maak het jaar 2020 jouw jaar! Groetjes Falone
1234...83>
Wat is je naam?
Schrijf een berichtje!
VdW
Vul je de drie tekens hierboven ook nog even in?