Gemengde Vrije Bassisschool

De Zonnebloem

Van Trierstraat 28 - 2018 Antwerpen

schoolreis lagere school - 7 juni 2013

Click to view original image
Onze lagere school trok naar Den Deugeniet in Ekeren. En het mag grenzend worden dat het een geslaagde, plezierige dag was. Een leuke afsluiter voordat de laatste toetsen beginnen.
De kleuters trokken naar Pirateneiland. En ook daar werd er duchtig gespeeld en ontdekt.
Er zijn alvast fotootjes van de lagere school te bewonderen.

badmintonnamiddag - 5 juni 2013

Click to view original image
Klas B zetten zijn beste beentje eer voor. Samen met basisschool Afrit Zuid werd er geweldig sportief gebadmintond. Alles werd in goede banen geleid door onze juf Elke en gastjuffen Birgit en Jasmine. Een fijne namiddag en uiteraard ook een paar fotootjes.

Sportweek kleuters (bis) - 6 juni 2013

Click to view original image
Ook vandaag hebben we het prachtige weer ten volle benut om een heel aantal sportieve activiteiten uit te voeren. Er werd getennist, gekegeld, gebasket, ...

En weer heel wat leuke foto's!

Sportweek kleuters - eerste week van juni 2013

Click to view original image
Heel deze week staat bij de kleuters in het teken van sport en beweging. Maandag kwamen er al wat papa's meesporten. U kan de foto's (met extra foto's) daarvan al sinds maandag bekijken. Dinsdag werd er duchtig bewogen in het Hofke van Leysen. Ook daarvan zijn er foto's te bekijken.

Sportdag met de papa's - 3 juni 2013

Click to view original image
Heel wat papa's konden zich gelukkig vrij maken om de sportnamiddag met onze kleuters mee in goede banen te leiden. Heel deze week staat in het teken van sport bij onze jongsten en vandaag mochten ze er al meteen invliegen.
Alvast bedankt aan de papa's voor de puike begeleiding!
Kijk ook maar eens naar de foto's.

musical haalt de krant - 1 juni 2013

Click to view original image
Onze kleutermusical heeft een plaatsje gekregen in de Gazet van Antwerpen.
Klik maar door: album.gva.be/foto/uw-goed-nieuws-antwerpen-metropool-stad/id575149-kleutermusical-spook-op-sokken.aspx

B naar de Zoo - 31 mei 2013

Click to view original image
Naar jaarlijkse gewoonte gingen de B-kes op (gratis) uitstap naar de Antwerpse Zoo. Juf Hilde had een leerzame en leuke zoektocht voorzien. Ook juf Elke was van de partij om alles prima te begeleiden. Het was de eerste dag sinds lang dat de zon het nog eens won van de wolken. Niets dan blije gezichten dus en weer heel wat bijgeleerd op een keileuke manier.
De foto's spreken voor zich.

Kleutermusical 'spook op sokken' - 30 mei 2013

Click to view original image
Na weken oefenen was het vandaag zover. mama's, papa's en familie aanwezig? Check! Decor, muziek en verlichting? Check! Zenuwen te baas? Check!
En het spektakel kon beginnen. Spoken, vampiers, trollen en heksen dwarrelden over het podium. Er werd knap gedanst, gezongen en vooral geacteerd. Een pluim voor alle kleuterjuffen voor het schrijven, regisseren, begeleiden en opbouwen van deze geweldige griezelmusical. Alle ouders waren enthousiast over het resultaat. Binnenkort de dvd, maar nu kan je alvast nagenieten met de foto's.

Repeteren, repeteren, repeteren ... - 28 mei 2013

Click to view original image
Op school kunnen we de liedjes al allemaal meezingen. Er wordt de laatste dagen dan ook duchtig gerepeteerd. Vandaag de generale voor publiek (de lagere school) en het ziet er naar uit dat ze er klaar voor zijn.
Zie dat u donderdag zeker op tijd bent want we beginnen STIPT om 13.30u uur met de voorstelling.

Vorderingen van de muur- 28 mei 2013

Click to view original image
Elke dag een stukje erbij ...
< 1 ... 66 67 68 69 7071 72 73 74 ... 81 >

Nieuwsbrief

Grootte: 174.25 KB
Geplaatst op 27-09-19
Grootte: 136.08 KB
Geplaatst op 23-08-19
Grootte: 86.57 KB
Geplaatst op 16-08-19
Grootte: 86.57 KB
Geplaatst op 16-08-19
Grootte: 1.55 MB
Geplaatst op 12-08-18
Grootte: 768.99 KB
Geplaatst op 12-08-18
Grootte: 618.05 KB
Geplaatst op 12-08-18
Verkeer op school 2015
Aleyna
Danku wel meester Marc voor de antwoord op mijn vraag. Tot gauw iedereen
Hey Aleyna
Voorlopig weten we nog niet of we op maandag 20 april of op maandag 4 mei 2020 zullen opstarten. Ik hoop echt zo snel mogelijk, maar het moet natuurlijk wel veilig zijn. Ik hou jullie via onze site zeker op de hoogte wanneer ik meer weet. Hou je gezond en hopelijk tot snel. Mr Marc
Samira mama van Ayman en Mohamed
Aan alle juffen en de directeur natuurlijk mega bedankt voor het coole Coronafilmpje. De oogjes van de kinderen lichtten helemaal op bij het zien van hun klasjuf. Vele groeten aan heel het zonnebloemteam en keep it safe.
Aleyna
Hallo iedereen, Gaat alles goed konnen we elkaar nu zien. Hopelijk is alles goed met iedereen ? Het is heel moeilijk om de hele dag thuis te blijven voor iedereen. Maar gelukig krijgen we elke dag opdrachten om van thuis te doen en te genieten. Soms ben je heel blij dat het vakantie is maar bij deze situatie niet hoor. En hopelijk gaat het ook goed met jug elke en juf eline en hun kinderen naruurlijk. Ik wil niet dat deze situatie nog lang duurt (het coronavirus). En hopelijk zien we elkaar weer terug. En ik heb een vraagje aan meester Marc. Kan het ook zijn dat we langer thuis moeten blijven want het nieuws zij van dat wede rest can het jaar thuis moeten blijven dus ik dacht dat het kan zijn. Tot gauw Groetjes Aleyna
intissar
Het is echt jammer dat we geen school meer hebben door het corona virus.Dus we hebben jammer genoeg geen lenterapport
Kythana
ik hoopte dat het corona-virus weg was omdat ik naar school wil gaan
Falone
Heyy! Het is wel een tijdje geleden dat ik in deze school zat. Ik weet niet dat de leerkrachten mij zal herkennen haha. Ik wil wel weten als de school veranderd is of is het nog steeds net hetzelfde als vroeger? En hoe gaat het met de leerkrachten? Daar kom ik wel later achter. Oh ja gelukkig nieuw jaar!! Oh wauw ik zeg het nu pas. Fijn haha! Wat ik wou zeggen is dat ik de school heb gemist en ik wens al de kinderen daar een succes en maak het jaar 2020 jouw jaar! Groetjes Falone
hamza
beste school ik,hamza vind het heel leuk om op deze school te zitten ik ben te vreden met de kinderen en ik ben blij om uitgekozen te worden als leerlingenraad ik ga nog ondekken wat er nog te bevaten is dit schooljaar en ik blij met deze school groetjes nog HAMZA
intissar
hallo alemaal.
Zakaria
Beste school Jullie hebben me veel dingens geleerd dank zij jullie ben heel slim goed bedankt school De zonnebloem
1234...83>
Wat is je naam?
Schrijf een berichtje!
Wxy
Vul je de drie tekens hierboven ook nog even in?